top of page

Nutrition Coaching

Samen maken we "de wereld van sport" een betere plaats om samen te komen!

Voeding is zo belangrijk als we dagelijks willen presteren, we hebben gewoon "brandstof nodig om onze motor draaiende te houden".
We hebben voeding nodig om ons lichaam dagelijks te laten presteren. Er zijn veel boeken over voeding geschreven, het internet staat vol met informatie en er is een enorme hoeveelheid wetenschappelijke gegevens over voeding beschikbaar. Toch worstelen veel mensen met de vraag hoe ze "gezond" en "niet te veel" kunnen eten. We weten vaak wel wat gezonde voeding is en toch hebben we het er moeilijk mee om "gezond" te eten. Als iets zo eenvoudig is, betekent dat nog niet dat het gemakkelijk is. Er komt meer bij kijken dan alleen "gezond eten". Vooral als je een atleet bent, kan wat en wanneer je eet een groot verschil maken voor je prestaties. En wat als je al zo lang worstelt met die extra kilo's en je elk dieet hebt geprobeerd en niets werkt? Of dat je doordeweeks je voedselinname onder controle kunt houden, maar in het weekend zo moeilijk een goede balans...... kunt vinden? Eten wordt dan zoveel meer dan alleen brandstof voor je lichaam.

Voedingscoaching van One World Sports Nederland kan u helpen bewust te worden hoe u uw lichaam de juiste brandstof kunt geven om te presteren, hoe u die paar extra kilo's kunt kwijtraken, hoe u slimme voedingskeuzes kunt maken op basis van uw doelen, hoe u zich verzadigd en tevreden kunt voelen, dat het OK is om niet altijd "gezond" te eten en hoe u om kunt gaan met sociale gelegenheden.

bottom of page