top of page

Group Training

Samen maken we "de wereld van sport" een betere plaats om samen te komen!

Bootcamp is een vorm van groepstraining in parken, speeltuinen en in het bos waarbij je krachtoefeningen (lichaamsgewicht en/of met apparaten) mixt met cardio/running oefeningen in allerlei vormen. Afhankelijk van je niveau kunnen de oefeningen voor iedereen aangepast worden zodat iedereen een goede en leuke training kan hebben.

Hardlopen is een vorm van training die meestal door mensen individueel wordt gedaan, maar hardlopen in een groep is leuker en kan ook uitdagend zijn. In de looptrainingen van One World Sports maken we onderscheid tussen beginnende en gevorderde lopers. In de looptraining leren we je over goede loopvorm en techniek. Na een goede warming-up dagen we je uit om het maximale uit je looptraining te halen in de groep, maar we verzorgen ook hardloopprogramma's voor je individuele trainingen.

Online groepstraining is tijdens de corona lockdown "de manier" geworden om als groep mensen bij elkaar te komen en samen te trainen via verschillende online platforms (zoals Zoom, Teams, Google Hangout bijvoorbeeld). De online groepstraining kan verschillende focus hebben zoals: Hiit, krachttraining, cardio en kracht gemixt, etc. Het is een leuke manier om met elkaar in contact te blijven, samen te trainen en gemotiveerd te blijven om te blijven trainen

bottom of page